Goelst: Vodilice za zavjese

Neka Goelst bude vaša vodilica. Odaberite vrstu vodilice prema tkanini, stilu i vrsti zavjese koju želite postaviti. Odaberite način korištenja. Ne postoji neizvediva kombinacija.

Bez obzira na vaš izbor, sve Goelst vodilice za zavjese izrađene su od aluminija najveće kvalitete i opremljene su najuglađenijim i najtišim kotačićima.


Ručne vodilice za zavjese

vodilice za zavjese 2102 vodilica za zavjese 4600 karniše za zavjese 4700 vodilice za zavjese 2900

Ručne Goelstove vodilice za zavjese dostupne su u tri kategorije: s uskom trakom za zavjesu, sa širokom trakom za zavjesu i sa više traka za zavjesu.

Ovisno o izgledu i težini zavjesa, moći ćete birati između mnogo vrsta uskih ili širokih traka.

Više traka sačinjavaju dvije do tri savršeno usporedne trake u sklopu jedne jedinice. To je idealno rješenje za kombiniranje, primjerice, prozirnih i poteznih zavjesa.

 

Preuzmite brošuru Ručne vodilice za zavjese (uskom trakom)

 

Preuzmite brošuru Ručne vodilice za zavjese (širokom trakom)

Vodilice za zavjese kojima se upravlja užetom

karniše za zavjese 5100 vodilice za zavjese 5300 vodilice za zavjese 5600 Vodilice za zavjese

Vodilice za zavjese kojima se upravlja užetom su elegantno rješenje, a zavjesama omogućavaju uglađeno i tiho pomicanje. Postoji mnogo vrsta vodilica koje su prikladne za lagane i teške zavjese. Naši stručnjaci sustave vodilica mogu saviti tako da odgovaraju bilo kojem obliku ili prostoru.

Određeni sustavi također se koriste pomoću užeta, recimo trake za rimske zavjese, trake za panel zavjese i vodilice za kabine.

 

Preuzmite brošuru Vodilice za zavjese kojima se upravlja užetom

Električne vodilice za zavjese/vodilice motoriziranih zavjesa

motoriziranih zavjesa 6200 Električne vodilice za zavjese motorizirajte zavjese motoriziranih zavjesa

Najbolje rješenje za luksuzne i praktične potrebe su električni sustavi zavjesa. Električni sustavi zavjesa imaju funkciju upravljanja pomoću daljinskog upravljača, a moguće ih je i priključiti na kućanski automatizirani sustav.

Upravljanje zavjesama pomoću daljinskog upravljača donosi mnoge prednosti. Jednostavno je upravljati teško dostupnim prozorima koji se nalaze visoko ili na stropu. Osim toga, električne vodilice za zavjese su osnovno i praktično rješenje za osobe s teškoćama u kretanju. Naposljetku, električne vodilice za zavjese mogu nastaviti s radom i kada ste odsutni i tako ostaviti dojam vaše prisutnosti. To je utješan dodatak vašim protuprovalnim mjerama.

U atraktivne mogućnosti spada i okretni kotačić koji se može osloboditi (PRS), a omogućava ručno korištenje.

 

Preuzmite brošuru električne vodilice za zavjese

Vodilice za zavjese u kabinama/bolničke vodilice za zavjese

Vodilice za zavjese u kabinama 4100 bolničke vodilice za zavjese 4100 Vodilice za zavjese u kabinama 5100 Bolničke vodilice za zavjese

Goelstovi sustavi vodilica za zavjese u kabinama posebno su projektirani za zdravstveni sektor i već godinama predstavljaju industrijski standard. Vodilice se obično koriste za odvajanje kreveta u bolnicama i ostalim zdravstvenim ustanovama, ali mogu se koristiti i kao industrijsko sredstvo odvajanja u poslovnim prostorima, pa čak i u kućanstvima.

Sustav može biti opremljen sustavom za oslobađanje pod opterećenjem, radi zaštite od podvezivanja, a naše trake za kabine mogu biti motorizirane. Mogu se uključiti i praktični dodaci poput IV police, IV kuke i držača zavjesa.

 

Preuzmite brošuru Bolničke vodilice za zavjese

Rimske zavjese

sustavi za rimske zavjese 7400-E sustavi za rimske zavjese 7400 sustavi za rimske zavjese 7800 Rimske zavjese

Rimske zavjese unose toplinu i dašak elegancije u bilo koji interijer, bez obzira koriste li se kao samostalni sustav ili u kombinaciji s običnim zavjesama. Vertikalno pomicanje zavjesa idealno je za blokiranje određenog pogleda i onemogućavanje znatiželjnih pogleda prolaznika ili za učinkovito zatamnjivanje prostora.

Osim toga, rimske zavjese omogućavaju uštedu prostora. Obično se postavljaju u sklopu prozora i stoga ne zauzimaju prostor na zidu.

Goelst sustavi za rimske zavjese prikladni su za sve vrste tkanine, a njima se može upravljati užetom, lancem ili električno. Zavjese se mogu zaključati na bilo kojoj željenoj visini. Poluautomatska funkcija je izborna: zavjesa će se nakon jednog kratkog povlačenja automatski spustiti.

 

Preuzmite brošuru sustavi za rimske zavjese

Vodilice za panel zavjese

Panel zavjese vodilice za panel zavjese vodilice za panel zavjese 7330 zavjese paneli

Goelstovi sustavi za panel zavjese potiču vas da razmišljate na kreativan način: bez obzira želite li impresivno ukrasiti prozore, podijeliti sobu ili napraviti odjeljak u ormaru, panel zavjese uvijek će biti elegantno i fleksibilno rješenje. Osim toga, ravni panel u dobrom će svjetlu prikazati svaki dizajn tekstila koji želite predstaviti.

Goelst paneli mogu se koristiti kao slobodne, pojedinačne jedinice, a mogu se i povezati. Povezanim panelima može se upravljati električno, užetom ili šipkom na potezanje.

 

Preuzmite brošuru vodilice za panel zavjese

Vodilice za zavjese za tuš

Vodilice za zavjese za tuš 4100 Vodilice za zavjese za tuš 5100 Vodilice za zavjese za tuš Vodilice za zavjese za tuš 4200

U mnogo sektora, poput zdravstvene industrije, zavjese za tuš koje glatko klize nisu samo poželjne, već neophodne zbog sigurnosti, udobnosti i praktičnosti. Zbog toga su Goelstove vodilice za zavjese za tuš vješto izrađene od jednog komada vodilice, uključujući pregibe. Ovaj neprekidni aluminijski profil s vodonepropusnim priključcima osigurava dugogodišnji uglađen i tihi rad zavjesa za tuš.

Uz isporučenu opremu za ugradnju postavljanje ove vodilice nikada nije bilo lakše.

 

Preuzmite brošuru vodilice za zavjese za tuš

Svjetlarnik/stakleni vrt/zastakljene terase/zimske terase/natkrivanje terasa/sustavi za zastakljene bašte

Svjetlarnik stakleni vrt 6500 sustavi za zastakljene bašte 6700 zimske terase

Stakleni vrtovi, svjetlarnici i ostali prostori s prozirnim krovovima zahtijevaju posebna rješenja. Često su teško dostupni, imaju čudne oblike ili se nalaze pod zahtjevnim kutovima. Bez obzira na to, vi ćete svejedno htjeti zapriječiti ulaz sunčevom svjetlu, regulirati temperaturu u unutrašnjosti ili prilagoditi svojstva zvuka.

Kako god bilo, Goelst sustavi će ponuditi pravo rješenje. Goelst ima sustave za sve oblike i kutove prozora. Sustavi su električni, a njima se upravlja pomoću daljinskog upravljača ili kućanskog automatiziranog sustava.

 

Preuzmite brošuru sustavi za svjetlarnik/stakleni vrt

Sustavi za vješanje slika

Sustavi za vješanje slika Sustavi za vješanje slika Sustavi za vješanje slika Sustavi za vješanje slika

U mnogo industrija, a sve više i u kućanstvima, često se mijenjaju, preraspoređuju i premještaju zidni ukrasi. Zbog toga na zidu obično ostane mnogo tragova. STAS sustavi za vješanje slika zamjenu okvira čine dječjom igrom. A vaš će zid ostati netaknut.

Sustav za vješanje slika sastoji se od neutralne galerijske šine i odgovarajuće užadi i kuka. Šina se postavlja na zid ili strop. Užad se zatim kukama pričvršćuje u šinu, a pomicanjem kuka duž užeta prilagođava se visina. U posljednjem koraku vješate vaše predmete o kuke. Nije potrebno složeno planiranje rasporeda ili mjerenje, trebate samo oblikovati i prilagoditi šinu. Najbolji učinak postići ćete korištenjem naših sustava koji su opremljeni LED svjetlima ili halogenim priključcima koji će istaknuti vaše omiljene predmete.

Ukratko: sustavi za vješanje slika su neutralno, elegantno i vrlo fleksibilno rješenje za zidove statičkog dizajna. Najbolji dio: kupite jedan sustav i mirni ste do kraja života.

 

Preuzmite brošuru sustavi za vješanje slika

Sustavi njihanja

Sustavi njihanja Sustavi njihanja Sustavi njihanja

Sustav njihanja nije sustav vodilice, već dodatak za vodilicu. Posebna tehnika njihanja stvara prekrasan izgled zavjesa uz uobičajene nabore. To pruža luksuzni izgled koji je moguće vidjeti diljem svijeta u hotelima, na jahtama, ali i u privatnim domovima.

Njihanje se može koristiti u kombinaciji sa sustavima zavjesa kojima se upravlja ručno, električno ili pomoću užeta.

 

Preuzmite brošuru Goelst sustavi njihanja
ARA

AR

AT

AU

BE

BR

BG

CA

CH

CL

CN

CO

CZ

DE

DK

EE

ES

FI

FR

GR

HK

HR

HU

ID

IE

IN

IL

IT

JP

KR

LV

LT

MX

NL

NO

NZ

PL

PT

RO

RU

RS

SE

SG

SI

SK

TH

TR

UA

UK

USA

VN

ZA